ANA SAYFA > KONTROLLER > iPHONE FACEBOOK HESABI SİLME

1.  “Facebook” uygulamasına giriniz.

2. Sağ üstteki “alt alta üç çizgi” simgesine dokununuz.

3. “Ayarlar ve Gizlilik” seçeneğine dokununuz.

4. “Ayarlar” seçeneğine dokununuz.

5. “Hesap Sahipliği ve Kontrolü” seçeneğine dokununuz.

6. “Dondurma ve Silme” seçeneğini seçiniz.

7. “Hesabı Sil” seçeneğini seçiniz ardından “Hesabı Silme İşlemine Devam Et” seçneğine dokununuz.

8. En altta bulunan “Hesabı Sil” seçeneğine dokununuz.

NOT: Hesabınız ve içerikleriniz kalıcı olarak silinmeden önce bu bilgileri kaydetmek isterseniz, “Bilgilerini İndir” kısmından bir kopyasını indirebilirsiniz.

9. “Şifreyi Gir” kısmına Facebook şifrenizi girip “Devam” butonuna dokununuz.

10.  “Hesabı Sil” butonuna dokunduktan sonra 30 günün sonunda silme işlemi başlayacaktır.

NOT: 30 gün içerisinde hesabınıza giriş yaptığınız sürece hesabınız silinmeyecektir. Tamamen silinmesini istiyorsanız hesabınıza giriş yapmamalısınız.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *

*